Piep, piep, hoera!

Piep, piep, hoera!

Eergisteren was ik jarig, 36 jaar!
Mij meer jarig voelen had niet gekund! En dat terwijl mijn verjaardag tijdens de Ramadan viel.

Hartverwarmende felicitaties van over de hele wereld
Felicitaties van familie en vrienden uit Nederland. En dit jaar ook uit Qatar, Suriname, Jeruzalem, Bonaire, België, Spanje, Finland, Chili, Chili, Engeland, Pakistan en India. Van Nederlander, Belg, Amerikaan, Pakistani, Indiër tot Syriër.

Bont gezelschap 
Mijn verjaardag begon met een sportieve wandeling met de dames van de Zandlopers, in de mall. Na afloop trakteerde ik op taart bij dat ene koffietentje, dat speciaal voor niet-Moslims geopend is tijdens de Ramadan. Lang leve Dubai! Uit volle borst zongen de Nederlandse en Vlaamse dames mij toe. Dit is jarig zijn! 

Wereldse verjaardag

 

In de tussentijd liep mijn What’s app, Email, LinkedIn en Facebook vol met felicitaties. De één nog creatiever dan de ander. Geweldig! Wat heb ik me vermaakt met geluidsfragmenten van zingende vriendinnen, video met prachtig gitaarspel van een vriend en de verscheidenheid aan mooie ‘verjaardagskaartjes’. Teckels, een Hollandse koe en vele bloemen & tulpen. 

Mijn familie sprak ik uiteraard via de Skype. Heerlijk kletsen met mijn ouders in Nederland, daarna met mijn broer, nichtje en neefje in Suriname. De avond sloot ik af tussen Arabieren bij een Iftar diner. De lange dag vasten zat er voor hen weer op.

Verjaardag van een Wereldburger
Van tevoren had ik lage verwachtingen gehad over deze sobere verjaardag in Ramadan sferen. Hoe geweldig was het dat dit een verjaardag werd om nooit te vergeten. Zóveel fantastische mensen verspreid over de hele wereld om me heen. I’m blessed!

Dit jaar vier ik mijn leven als Wereldburger. Dank jullie wel voor alle prachtige, attente en lieve felicitaties! <3

Piep, Piep, Hoera! (met dank aan mijn 2-jarige neefje)


[su_button url=”http://eepurl.com/ywhzr ” target=”self” style=”default” background=”#2D89EF” color=”#FFFFFF” size=”8″ wide=”no” center=”no” radius=”auto” icon=”” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”none” desc=”” onclick=”” rel=”” title=”” class=””] Zet mij op de verzendlijst [/su_button]

Door | 2017-02-23T13:57:26+03:00 15 juni 2016|Huisje Boompje Beestje, Sparkling Storytellers|0 Reacties

About the Author:

Het vertalen van avonturen, ervaringen en ontmoetingen naar inspirerende verhalen op papier. En als lezers daar dan ook nog enthousiast van worden, is mijn missie geslaagd. Ik hoop dat jij meegeniet!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.