Het was zondag

Het was zondag

Het was zondag, en daarnaast ook 1 januari. Hoog tijd om een oude traditie nieuw leven in te blazen; de wekelijkse column. Vanaf nu weer elke zondag (oké, of maandag) op de site.

Vorig jaar, klinkt altijd leuk als je dit voor het eerst zegt, waren er zoveel bijzondere momenten, dat er genoeg te beschrijven valt. En 2017 heeft ongetwijfeld nog meer in petto.

Zo niet, dan zijn er nog de mensen die ik hier dagelijks ontmoet in Dubai, die mij aan het lachen maken, mij ontroeren, mij laten verbazen, mij laten verwonderen of een goede oefening zijn voor mijn geduld.

Zo ook vlak voor de kerst meneer Portier nog met zijn wondermiddel.
Lees het hele verhaal HIER.

Happy New Year! 
Mijn jaarwisseling was geweldig! In Abu Dhabi vierde ik oud&nieuw bij het fantastische concert van Coldplay. Mensen van allerlei afkomsten gingen uit hun dak op nummers als Fix You, Viva la Vida en Hymn for the Weekend. Gezamenlijk aftellen tot de start van het nieuwe jaar. En daarna massaal uit hun dak op Sky Full of Stars.

Een geweldige start, met een schorre stem van het zingen en spierpijn van het springen op 1 januari. Een heerlijke avond!

Mijn wens voor jou
Voor 2017 wens ik jou een sprankelend jaar toe, vol geluk, liefde en gezondheid. En de wereld waar jij onderdeel van bent, wens ik vrede, rust en wederzijdse acceptatie toe.

Ook jij zou zomaar het wondermiddel voor je buurman of buurvrouw kunnen zijn.

Tot snel, bij een nieuwe column!

Zonnige groeten uit de UAE.

img_7749

4000 vlaggen voor National Day van de Verenigde Arabische Emiraten

Door | 2017-03-26T13:00:12+00:00 01 januari 2017|Cultural Differences, Sparkling Storytellers|0 Reacties

About the Author:

Het vertalen van avonturen, ervaringen en ontmoetingen naar inspirerende verhalen op papier. En als lezers daar dan ook nog enthousiast van worden, is mijn missie geslaagd. Ik hoop dat jij meegeniet!

Geef een reactie